Abonnementsartikel

På den 10. ScanMek præsenterer Scantruck den nye Mustang 708T, der er en kompakt læssemaskine med en læssehøjde på over fem meter.

Scantruck i Skive benytter jubilæumsgaven af ScanMek til at vise den nye teleskoplæser fra Mustang. Læsseren produceres i USA, og produktchef Per Lindenborg forventer, at de første maskiner er klar til levering lige efter sommerferien.

- Vi viste prototypen af Mustang 708T allerede på Agromek 2016, og efter en lang testperiode er den nu klar til at gå i produktion. Læsseren er bygget på platformen fra den velkendte Mustang 708 minilæsser. Læsseren er med centermonteret kabine, hvorfra der er et eminent godt udsyn til redskabet og hele vejen omkring maskinen, siger Per Lindenborg.

Læsseren er bygget på platformen fra den velkendte Mustang 708 minilæsser.

- Per Lindenborg, produktchef.

Tilpasset redskabsfæste

Fra fabrikken kan Mustang 708T leveres med flere forskelige typer redskabsfæste. Blandt andet kan læsseren bestilles hjem med Euro fæste, som anvendes på en række frontlæssere. Læsseren deler derved uden problemer redskaber med frontlæsseren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Læsseren vejer 5,5 ton og med armen i inderste position løfter den godt 3,5 ton. Med armen i yderste position håndterer den kompakte læsser små to tons.

Mulighed for 30 km/t

Mustang 708T drives af en firecylindret Deutz motor, der yder 75 hestekræfter. Som standard leveres læsseren med en to-trins hydraulisk transmission, der har en topfart på 20 km/t. Som ekstraudstyr leverer Mustang en hydraulisk transmission med tre trin og en topfart på 30 km/t.

- Siden vi viste prototypen, har vi haft flere henvendelser på den langarmede minilæsser. Vi glæder os til at få de første maskiner hjem, og får dem demonstreret ude hos kunderne, siger Per Lindenborg.

Scanmek fortsætter i lørdag den 20. januar hvor der er åbent hus hos Scantruck i tidsrummet 9-16.