Abonnementsartikel

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kaninen Hopsa, hunden Vaks og andre kæledyr kan nu alle komme med, når "Børn og Dyr på Bregentved" fejrer 40 års jubilæum den 27. og 28. juni med helt nye ting på programmet.

Tidligere har det kun været 4H børnene, som har kunnet udstille deres dyr på det traditionsrige børnedyrskue på Bregentved ved Haslev.

- Men i år har vi lavet et særligt kæledyrskue om lørdagen, hvor alle børn kan udstille deres kæledyr ? på nær heste. Alle dyrene vil blive fremvist og bedømt ligesom til et rigtigt dyrskue, og der vil være forskellige konkurrencer for dem, fortæller 4H konsulent Dorte Kimer.

For de allermindste bliver der i år et særligt "dyrskue" for bamser om søndagen. Man skal blot være fyldt to år og have en voksen med. Børnene skal vise deres bamse frem i ringen, hvor dommere vil snakke med dem om bamse.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af 4Her for at være med til de to arrangementer, og der er selvfølgelig præmier til alle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jubilæumsfest

for den 40-årige

I år er det 40 år siden, at det første børnedyrskue blev afholdt i den smukke Piberhusfold nær Bregentved Gods. Og det vil kunne mærkes, lover arrangørerne.

- I anledning af jubilæet har vi gjort ekstra meget ud af hele dyrskuet og underholdningen. Samtidig med, at alle de gode klassikere som traktortrækket, legepladsen, vaflerne og tivoliet selvfølgelig stadigt er med, fortæller Dorte Kimer, der selv er vokset op med mottoet " Ses vi ikke før ? ses vi på Bregentved!"

Der er netop åbnet op for tilmeldinger fra firmaer, foreninger og kræmmere som gerne vil have en stand, og for 4H børn, der gerne vil udstille deres dyr. Kæledyr og bamser skal tilmeldes senest den 19. juni,