Abonnementsartikel

På det store tyske eksportmarked har DanAvl skrevet kontrakt med tre nye agenter. Derudover er der også skrevet kontrakt med DanaPig i Belgien samt Rosgard a/s.

Det nye DanAvl oplever massiv opbakning i markedet allerede inden konstruktionen er helt på plads. På det store tyske eksportmarked har DanAvl skrevet kontrakt med tre nye agenter. Derudover er der også skrevet kontrakt med DanaPig i Belgien samt Rosgard A/S for blandt andet Italien, Tjekkiet og Slovakiet. Det skriver DanAvl i en pressemeddelelse.

Allerede inden det nye DanAvl er lanceret, er der skrevet kontrakter med fem nye agenter, hvoraf de tre er på det vigtige tyske eksportmarked. Derudover er der stadig fremskredne kontraktforhandlinger med flere agenter i både Tyskland og resten af Europa. Den nye DanAvl-konstruktion vil være klar i løbet af første kvartal 2018.

De tre nye tysklandsagenter er Fenker & Hellebusch, DanSau og Detert Zuchttiere, der på baggrund af den nye DanAvl-konstruktion ikke alene vil kunne tilbyde avlsgrise, der er mere produktive, sunde og profitable, men vil også kunne ekspandere deres forretning betydeligt inden for kundeservice, rådgivning og marketing.

- Vi oplever en stor og positiv interesse blandt de agenter vi i øjeblikket forhandler med og er utroligt glade for de netop indgåede aftaler med de tre nye agenter i Tyskland. De er alle tre ekstremt professionelle og dygtige og vi deler den samme kundefokuserede tilgang omkring levering af verdens bedste genetik, der er selve grundlaget for det nye DanAvl, siger Thomas Muurmann Henriksen, CEO of DanAvl.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udover de nye aftaler på det tyske marked, så har DanaPig, der er den største eksportør af DanAvl-avlsgrise og -genetik til Belgien samt Rosgaard A/S på blandt andet markederne Italien, Tjekkiet og Slovakiet indgået agentaftaler med DanAvl.

- Med DanaPig og Rosgaard har vi fået et par yderst kompetente agenter, der komplementerer vores vækststrategi i Europa på en række nøglemarkeder. Vi ser frem til at udvikle vores nye koncepter for rådgivning, salg og service i et stærkt fællesskab med alle vores nye agenter, slutter Thomas Muurmann Henriksen.

Det nye DanAvl fortsætter som den eneste ejer af det danske genetik- og avlsprogram kendt som DanAvl. Med en helt ny organisation, der skal varetage salg, service og rådgivningsopgaver mod slutkunderne, står det nye DanAvl stærkere end nogensinde.