Abonnementsartikel

På Nordeuropas største staldprojekt, bestående af fire slagtesvinestalde til Bregentved Gods, har man netop rejst spærerne.

De første bygninger i det 32.000 m2 store projekt på Bregentved Gods er nu opført. På Sofiendal er stalden lukket og Gråkjær er nu ved at montere inventar, ventilation og foderanlæg.

Projektet omfatter tre andre ejendomme, og også her skrider arbejdet frem:

På ejendommen Turebylille er tagarbejdet færdigt på den ene af staldene og der foretages elementmontage på den anden. På foderladen pågår tagarbejdet. Samtidigt er man på Eskildstrupbyggepladsen haft problemer med det fugtige efterår, som har givet udfordringer. Dog er bunden støbt og elementmontage starter op lige efter nytår.

Ved Langesnageprojektet er der udskiftet store mængder blød jord og jord- og kloarkarbejdet afsluttes inden jul, hvilket betyder at støbning af fundament og gyllekanaler starter op i starten af det nye år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Til rejsegildet på Sofiendal var der fra bygherres side, stor anerkendelse af vores håndtering af det komplekse projekt og stor ros til håndværkerne for det gode arbejde. Selv naboerne roser os for de opryddelige byggepladser, så her er god julestemning, udtaler en tilfreds Martin Rindom, Gråkjærs direktør i Landbrug.