Abonnementsartikel

Ålö har udviklet en app, som gør det let for traktorchauffør at holde øje med dagens læsseopgaver.

Nu er det slut med at have en blok og en kuglepen, når der skal holdes styr på antal læsset baller. Ålö præsenteret i forbindelse med Agritechnica 2017 en udvidet mangement funktion til producentens Qcompanion computer, som giver mulighed for frontlæsseren selv at tælle antal læs, veje læsene samt en række andre fordele.

- Nu gemmer frontlæsse-computeren alle data i 'skyen', og ved blot at scanne en QR-kode med mobiltelefonen, får man adgang til samtlige data i en ny app vi har udviklet, fortæller Magnus Sundell, produktchef for digitale produkter hos Ålö AB.

Styr på lageret

Med det nye system, bliver det lettere at holde styr på eksempelvis antal læsset baller på forskellige lokalitioner eller måske totalmængden for spredt kalk eller møg, som læsses med frontlæsseren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Alle informationer fra skyen kan trækkes ned på en computer for bedre overblik, og her vil systemet automatisk gemme data fra de forskellige datoer og lokalitioner, og derfor kan man lynhurtigt gå tilbage og tjekke, hvor mange ton kartofler der måske blev læsset fra lager C for 14 dage siden, eller hvor mange wrapballer der blev leveret hos kunde 13 for fem dage siden.

App'en er gratis, og alle Qcompanion-computere fra Ålö kan køre systemet. Man forventer at systemet bliver frigivet på dansk inden årets udgang.