Abonnementsartikel

På under to minutter var Nicolaj Jyden Knudsens traktor omsluttet af flammer.

Nicolaj Jyden Knudsen kørte som han plejede med sin John Deere 6420 med kartoffelvognen efter.Cirka 8.30 tirsdag morgen står der pludselig en stikflamme ud fra venstre side af traktoren. Nicolaj trækker ind til siden og hopper ud af traktoren. Flammerne er voldsomme, og derfor forsøger Nicolaj sig først med at hælde et par flasker vand på.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der skete ikke noget overhovedet. Og så kunne jeg godt se, at det var helt galt, siger Nicolaj Jyden Knudsen som er ejer og indehaver af N. K. Markservice.

 

Da Nicolaj kommer ind i kabinen igen og får fat på sin telefon, er hele traktoren omsluttet af flammer. Og allerede inden han får ringet efter brandvæsnet lyder et voldsomt brag, da dækkene springer på grund af varmen.

 

- Det var noget voldsomt, det må jeg sige. Man bliver alligevel lidt rystet oven på sådan en omgang, det gør man, siger Nicolaj Jyden Knudsen og fortsætter:

 

- Man tænker sgu sit. Jeg nåede ikke engang at få mine sko med ud derindefra,

Traktoren er totalt udbrændt og det er nu en sag for forsikringen at hitte rede i. Selv har Nicolaj Jyden Knudsen ingen anelse om, hvorfor hans John Deere 6420 pludselig brød i brand.

 

- Jeg aner det ikke. Den har ikke opført sig underligt eller anderledes end den plejer på det sidste, så jeg kan ikke forklare hvorfor, siger Nicolaj Jyden Knudsen.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over den chokerende oplevelse er Nicolaj Jyden Knudsen sluppet fra ulykken uden skrammer.