Jysk Maskincenters tidligere domicil i Randers er solgt til moderselskabet for HCP Danmark.

HCP Danmarks moderselskab har købt Jysk Maskincenters hidtidige domicil og overtager alt inventar og alle reservedele med det mål for øje at kunne sikre eksisterende og nye kunder service og tilknytning i et nyt setup.

Selskabet overtager ikke maskiner og brugt materiel.

I en pressemeddelelse skriver HCP, at det er HCP Danmarks sigte fortsat at drive aktivet videre som maskincenter med primært egne mærker, det vil sige Deutz Fahr, Iseki og Multione med flere.

Showroom og værksted

Planen er at etablere showroom, værksted, undervisning og butik i tråd med det tidligere setup.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- HCP har længe ønsket at have en bedre detail- og serviceorienteret dækning i denne del af Danmark og finder, at denne mulighed tilgodeser det ønske, samtidig med at en del af aktiviteterne kan videreføres og forhåbentlig forbedres til gavn for både kunder og egne forhandlere, hedder det i pressemeddelelsen.

Forhandlere og direkte salg

HCP er et familieejet selskab, som siden det blev stiftet i 1870 har haft som mål at importere og videredistribuere maskiner og services til landbruget og andre relaterede sektorer indenfor entreprenør, have, park og vejvedligehold.

HCP har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland og er primært kendetegnet ved at understøtte et net af selvstændige forhandlere samt direkte salg og service de steder, hvor det af enten successions- eller markedsmæssige årsager virker hensigtsmæssigt.

HCP beklager at det ikke er lykkedes de tidligere ejere, at opnå den succes, som var tilsigtet.

- Vi håber på denne måde at kunne videreføre så meget af deres gode arbejde som muligt i synergi med HCPs egen platform, skriver selskabet.