Agco Danmark har arbejdet på at sikre JMC-forhandlerområdets trofaste Fendt og Massey Ferguson-kunder en fortsat optimal betjening, efter at kurator har meddelt, at mulighederne for at reetablere eller sælge JMC i Randers nu er udtømte.

- Vi er utroligt kede af, at en loyal og velrenommeret forhandler gennem rigtigt mange år nu har måttet dreje nøglen. Vi havde håbet, at det var muligt at sælge virksomheden, men når det nu ikke kunne lade sig gøre, må vi se fremad, siger administrerende direktør Bo Gade, Agco Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen lades i stikken

Han understreger, at ingen af JMC's Fendt- og Massey Ferguson-kunder behøver at være bekymrede.

- Vores andre Agco-forhandlere i området har oprustet og står klar til at servicere JMC's kunder med både serviceopgaver og reservedele - samt selvfølgelig salg af nye produkter. Der vil således være fuld opmærksomhed på, at eventuelle gener mærkes så lidt som overhovedet muligt, siger Bo Gade.

Han nævner, at JMC' kunder blandt andet kan henvende sig til følgende Agco-forhandlere:

Dansk Maskincenter Odder (tidligere Odder Diesel): Fendt og Massey Ferguson

Aars Maskinforretning A/S: Fendt og MF Servicepartner

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grønning Smede- og Maskinforretning, Roslev: Massey Ferguson

Støvring Maskinforretning A/S: Massey Ferguson og Fendt Servicepartner

A/S Henry D. Nielsen, Mejrup: Fendt og Massey Ferguson

Jøla Maskincenter A/S, Brædstrup: Massey Ferguson

Endelig er der også Holms Masskinservice ApS i Hammel med Massey Ferguson-forhandling. Firmaet var ved en fejl ikke nævnt i Agcos pressemeddelelse, men er tilføjet efterfølgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Randersområdet på længere sigt

Hvordan fremtiden kommer til at se ud for Fendt- og Massey Ferguson-forhandling i Randers-området på længere sigt, kan Bo Gade endnu ikke sige præcist, men der arbejdes på en løsning.

- Vi arbejder fortsat hårdt på at finde alternative løsninger, der kan sikre vores stærke position i Kronjylland, samt - ikke mindst - forsøge at fastholde de mange dygtige medarbejdere fra JMC, der med deres store ekspertise og kompetencer er en vigtig del af løsningen, siger Bo Gade.

Han tilføjer, at det dog er for tidligt at sige, hvornår og hvordan det hele falder på plads - men vi håber at finde en løsning, der er til glæde for alle parter, siger han.