Der står stadig Flemløse Maskinforretning og Kædeby Maskinforretning på facaderne. Kunderne vil derfor stadig kunne henvende sig, hvor de er vant til at handle og få service.

- Men de vil opleve en endnu bedre betjening og endnu mere professionel tilgang, blandt andet fordi servicemontørerne vil kunne specialisere sig endnu mere, fortæller direktør Kristian Refnov fra Case IH Danmark om den nye forhandlersituation for Case IH på Fyn og omliggende øer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der sker det, at de to maskinforretninger med hjemsted på henholdsvis Fyn og Langeland indleder et strategisk samarbejde med virkning fra 1. januar 2018.

- Vi er rigtig glade for dette samarbejde, som styrker vores position yderligere, konstaterer indehaver Carsten Wessel, Kædeby Maskinforretning.

- Fremover vil vi endnu bedre kunne yde kunderne den service, de efterspørger, påpeger indehaver Martin Andersen, Flemløse Maskinforretning.

Supplerer hinanden godt

Ejerne af de to maskinforretninger har kendt hinanden som kollegaer i mange år.

- Vi bevarer hver vores styrker og kan fremover trække på hinandens kompetencer, fremhæver Martin Andersen og Carsten Wessel. Tanken er således, at servicemontørerne kan yderligere udbygge den viden, de for eksempel har om traktorer, høstmaskiner og redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når vi har flere montører til sammen, kan vi tillade os en specialisering, som er sværere med færre montører, forklarer de. På den måde sikres kunderne også en endnu mere kompetent service, når det eksempelvis brænder på i de travle perioder.

Flere reservedele til rådighed

Med indledningen af det strategiske samarbejde bliver der ikke ændret ved den nærhed, som kunderne har haft hidtil.

- Et plus er, at vi fremover til sammen har endnu flere reservedele på lager lokalt, fortæller Martin Andersen.

- Dermed vil vores kunder også opleve en endnu bedre service, uddyber Carsten Wessel. Med andre ord kommer Case IH til at stå endnu stærkere på Fyn og omliggende øer med det nye, strategiske samarbejde.