Abonnementsartikel

New Holland bevarer titlen som verdens stærkeste serieproducerede mejetærsker med opdateret topmodel, som gemmer på mange små ændringer.

På Djursland i god opretstående hvede, som giver på den gode side af 10 ton pr. hektar, har PowerGear fået lov at boltre sig med den nye topmodel i New Holland CR-serien. Selvom modelnavnet, CR 10.90, forbliver det samme, så har mejetærskeren fået efternavnet Revelation og er blevet forbedret sig på en række punkter, som virkelig gør oplevelsen til en anden sammenlignet med den tidligere topmodel, som vi testkørte tilbage i 2014.

Hvordan kapaciteten er på den nye topmodel sammenlignet med den tidligere vil ikke være seriøst at udtale sig om, men det støver godt på testdagen, hvor kornet tærskes af med 17 procent vand - og kornvognene har travlt, for der kommer virkelig korn i tanken fra det 12,5 meter brede skærebord.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.