Det er ingen hemmelighed, at Karen Hækkerup, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, har en fortid som folketingspolitiker for Socialdemokratiet. Nu retter hun dog en skarp kritik mod sit tidligere parti. Det skriver Finans.dk.

Kritikken går på, at Socialdemokratiet, ifølge Karen Hækkerup, ikke støtte behovet for at kunne tiltrække udenlandsk arbejdskraft. En arbejdskraft, som landbruget er afhængig af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mette Frederiksen siger, at hun er betænkelig ved udenlandsk arbejdskraft, både når det drejer sig om den kvalificerede og den ikke-kvalificerede. Det er så meget på tværs af, hvad erhvervslivet har brug for, siger Karen Hækkerup, til Finans.dk.

Kritikken kommer ifølge Finans.dk efter Mette Frederiksen ved en høring i Folketinget, hvor Landbrug & Fødevarer var til stede, sagde, at hun er betænkelig ved udenlandsk arbejdskraft.

- Vi har brug for ufaglært arbejdskraft, fordi vi har nogle arbejdspladser rundt om i landet, som har meget svært ved at få stillingerne besat, hvis ikke man kan tiltrække udenlandsk arbejdskraft, siger Karen Hækkerup til Finans.dk.