Fra 12 til 18 November deltager Starco på Europas største landbrugsmesse, Agritechnica. Her introducerer de to nye intelligente hjulløsninger på markedet: det innovative HT Pro, et lavprofil 10-tommer løsning til høvendere, samt Starco HS Flotation, en premium 17-tommer løsning til landbrugsmaskiner.

- Dæk og fælge er ofte ikke tænkt som komponenter, der kan optimere landbrugsmaskiner væsentligt, men det ved vi og vores kunder er tilfældet. Det beviser vores dual wheels monteret med vores patenterede clamp system, vores nye 10-tommer HT Pro og det nye 17-tommer HS Flotation, siger Starcos segmentdirektør for Agricultural Implement, Frédéric Ivancich.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Starcos hjulløsninger er udviklet in-house i tæt samarbejde med vigtige maskinproducenter og fælgene er produceret på Starcos ISO9001-certificerede fabrik i Kroatien.

På Starcos stand i Hannover kan besøgende også lære mere om den rust-forebyggende e-coat teknologi og de velkendte dobbelthjul-løsninger, også kendt som Schaad systemet, der vil være at finde på eksempelvis Grasdorfs stand.

To nye løsninger

I tæt samarbejde med Claas, fornyer Starco høvenderhjulet og lancerer Starco HT Pro. Et lav-profil, 10-tommer slangeløs hjulløsning med et innovativt dækmønster til høvendere og lignende maskiner. Løsningen sikrer bedre performance, forbedret stabilitet, nemmere vedligehold og bedre driftssikkerhed i marken.

- Ved vores lancering af Starco HT Pro gør vi op med de traditionelle løsninger og tager første skridt på vej mod en vedligeholdelsesfrit hjulløsning - udviklet og lavet af Starco, fortæller Ivancich og fortsætter:

- Vi vil gerne italesætte og diskutere, hvor stor en indflydelse dårlige eller perfekte hjul har på maskinernes performance og driftssikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad der gør Starco HT Pro specielt innovativt sammenlignet med traditionelle løsninger, fortæller Starco om på Agritechnica.

Et andet nyt product på vej er Starco HS Flotation, som er et premium 17-tommer hjulløsning perfekt til landbrugsmaskiner, der knokler hårdt i marken og skal køre hurtigt på vejen. Hjulet er udviklet og produceret af Starco, og klar til markedet ved sæsonstart 2018. På Agritechnica kan de besøgende opleve en fullsize virtual-version af det nye HS Flotation. De kan lære om de forskellige fordele dækket giver, eksempelvis maksimal stabilitet, reduceret jordtryk, minimal rullemodstand og høj driftssikkerhed.