Med Danish Crown Ejerservices landmands-app vil man i fremtiden kunne trække statistik, se status på tilmeldingen og have det fulde overblik over de aktuelle vægtgrænser, mens man står på staldgangen, skriver Danish Crown.

Danish Crown Ejerservice udvikler løbende nye funktioner til landmands-appen, og nu er de næste klar til brug. I dag er der tilføjet to nye funktioner, så hver enkelt producent kan se afregninger og den aktuelle notering i appen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu flere funktioner

- Der kommer mere. Allerede nu er det planlagt at kunne følge tilmeldingens status, men det kræver en dyb integration med planlægningssystemet og er derfor først er klar efter nytåret 2018. På den kortere bane er det planlagt at lægge nyheder fra Danish Crown til ejerne i appen og at give adgang til en oversigt over vægtgrænser pr. CHR-nummer, fortæller Jacob Rasmussen fra Ejerservice.

Herefter bliver det ejerne, der skal styre retningen på udviklingen, flankeret af konsulenterne i Ejerservice.

- Vi skal derhen, hvor det ikke er nødvendigt med andet end appen for at få den nødvendige information fra Danish Crown. Og på den længere bane vil en integration med management, foder og ventilationssystemer skabe værdi for ejerne. Måske kan vi bruge dele af den opnåede viden i markedet, hvor vi ser en stigende interesse for den levende gris, siger Jacob Rasmussen

Den nye version med afregninger og notering ligger klar til opdatering i App Store og Google Play.