Danish Agro Machinery Holding A/S har netop indgået aftale om overtagelse af den fynske Claas-maskinhandler Ringe Maskinforretning A/S.

Selskabet er ifølge Danish Agro en veldrevet og stor maskinforretning, der har mange års tæt samarbejde med de fynske landmænd. .

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilfredshed med aftale

Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, er meget tilfreds med aftalen.

- Ringe Maskinforretning A/S har stor erfaring med Claas' produkter og er en anerkendt og veletableret maskinforretning på Fyn. Derudover har selskabet, der beskæftiger 28 erfarne medarbejdere, en stærk ledelse og omsatte i 2016 for 109 millioner kroner. Vi er meget glade for, at vi med aftalen har sikret, at Ringe Maskinforretning A/S bliver en del af den fremtidige stærke forhandlerstruktur i Danmark. Vi har haft en god og tillidsfuld dialog med Hanne Korsdal Andersen, der er administrerende direktør og medejer, og jeg ser et stort potentiale i selskabet, samt de meget dygtige medarbejdere, siger Christian Junker.

Direktør fortsætter

Administrerende direktør i Ringe Maskinforretning A/S, Hanne Korsdal Andersen, der er den ene af to ejere af selskabet, fortsætter som direktør i selskabet.

- Det har været vigtigt for os, at sikre et stærkt Ringe Maskinforretning A/S i fremtiden. At vi nu har indgået aftale med Danish Agro skyldes, at vi mener, de kan tilbyde de bedste forudsætninger for fremtidig udvikling af min maskinforretning. Vi ser derfor meget frem til det tætte samarbejde, og vi glæder os til at styrke den fremtidige udvikling af Ringe Maskinforretning, siger Hanne Korsdal Andersen.

Del af managementteam

CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, Jens Skifter, byder Hanne Korsdal Andersen og hendes team på Fyn velkommen i Danish Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ringe Maskinforretning A/S er kendetegnet ved lang erfaring, høj kvalitet og stor ekspertise. Hanne har udviklet forretningen sammen med det erfarne team af dygtige medarbejdere. I hendes fremtidige virke som administrerende direktør for Ringe Maskinforretning bliver hun en del af vort fremtidige managementteam i vores danske maskinforretninger, som vi fremadrettet ønsker at udvikle yderligere. Aftalen med selskabet er med til sikre at fremtidig ekspertise og viden fastholdes i den danske forhandlerstruktur, siger Jens Skifter.