Abonnementsartikel

Borris Landbrugsskole er kommet i vanskeligheder, og rygterne om betalingsstandsning florerer, efter at Agro-skolen i Hammerum ikke har ønsket at fortsætte samarbejdet med Borris Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Formand for Borris Landbrugsskole, Henning Ostersen, vil ikke kommentere de verserende rygter, men bekræfter overfor Maskinbladet, at Agro-skolen i Hammerum ikke har ønsket at videreføre samarbejdet.

- Det er trist, at den dårlige omtale, som Borris Landbrugsskole har måttet stå model til, har været en medvirkende årsag til, at Agro-Skolen har trukket sig, siger han og lægger en del af ansvaret over på Nyhedsbrevet 3F.

- Især alle de negative skriverier fra Nyhedsbrevet 3F har givet skolen et dårligt image, fortsætter Henning Ostersen.

Han oplyser også, at det er for tidligt at udtale sig om skolens fremtid, da der endnu ikke er aftalt en dato for det bestyrelsesmøde, hvor skolens videre skæbne skal afgøres.

Henning Ostersen bekræfter dog, at et samarbejde med Grindsted Landbrugsskole indgår i overvejelserne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det ville være trist at skulle lukke Borris Landbrugsskole og fyre de 45 medarbejdere. Og samtidigt berøve unge mennesker fra udklandet den enestående mulighed, de har for at studere dansk landbrug. Derfor arbejder vi på højtryk for at finde en løsning, så vi kan bevare Borris Landbrugsskole, siger Henning Ostersen.