Amerikanske Challenger bliver trinløs og får design, som minder om noget vi har set fra Tyskland.

Amerikanske Challenger viser på den amerikanske landbrugsmaskinudstilling, Farm Progress Show 2017, en ny MT700-serie, som indeholder tre modeller med trinløs transmission samt et design, som minder om noget vi kender fra det sydtyske - nærmere bestemt Marktoberdorf.

Flere Agco-komponenter

Den nye MT700-serie strækker sig over tre modeller fra 380 til 431 hestekræfter, og effekten leveres fra en syv cylindret 9,8 liters Agco Power-motor, som produceres i Finland. Transmissionen er også Agcos egen som produceres på Fendt-fabrikken i Marktoberdorf - og det nye design på motorhjelmen stammer højst sandsynligt også fra Fendts fødegang i Marktoberdorf.

Efter Agco meddelte i foråret 2017, at man ønsker at trække Challenger-mærket ud fra det europæiske markedet, kan vi måske forvente at se netop denne Challenger MT700-serie i Fendt-farver i Europa i fremtiden? Nu er designet i hvert fald tæt på hinanden, og det bliver rigtig spændende at følge udviklingen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indtil videre er Challenger kostbare med oplysningerne om den nye traktor, og vi skal højst sandsynlig vente med flere informationer til Farm Progress Show 2017 finder sted sidst i august.