Der er både nyheder i 500-, 600 samt 900-serien fra Claas.

TYSKLAND: Claas har netop præsenteret tre opdaterede traktorserier i form af afløseren for de firecylindret Arion 500, den seks cylindret Arion 600 samt den store Axion 900-serien.

Allerede i efteråret kommer vi til at se de nye Arion 500 og 600-serie på dansk jord, mens vi må vente til 2018 med at se nærmere på den nye Axion 900-serie.

Fælles for dem alle bliver muligheden for Claas's Cebis-terminal med touch-funktion.

435 hestekræfter på toppen

Den store Axion 900-serien har fået en ny topmodel i form af Axion 960, som topper med 445 hestekræfter i 900-serien, som strækker sig over fem modeller, hvor den mindste model, 920 yder 325 hestekræfter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Serien fortsætter med at benytte FPT-motorerne, hvor de overholder de nyeste emissionskrav, Stage IV med ren SCR-teknologi, hvilket betyder, at man som chauffør blot skal fylde AdBlue på traktoren, uden at bekymre sig om recirkulering af udstødningsgasser med EGR-kølere og dieselpartikelfilter eller lignende til følge.

Serien er blevet opdateret på en række punkter med blandt andet ny og stærkere foraksel, ny og stærkere transmission samt en helt ny touch-terminal forenden af højre armlæn.

Fortsætter med DPS-motorer

Mens Axion 900-serien fortsætter med FPT-motorer, så fortsætter Arion 500- og 600-serien ligeså med Deere Power System (DPS-motorer).

Her opfylder motorerne Stage IV-kravene med både SCR-tekonologi samt EGR-teknologi med recirkulering af udstødningsgassen, hvilket betyder, at der under motorhjelmen også vil befinde sig både dieselpartikelfilter samt EGR-kølere.