Er foragerautomatik noget i bruger, spurgte Flemming Hedegaard, Byggeri og Teknik I/S til Planteaften på Ytteborg forsøgsstation?

Baggrunden for hans spørgsmål og indlæg skal findes i, at han vover at påstå, at det kun er 25 procent, som reelt bruger deres foragerautomatik. Det er ifølge Flemming Hedegaard helt uforståeligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg forstår det simpelthen ikke. I har brugt mange penge på en teknologi, som er effektiv og rent faktisk virker i dag. Hvorfor så ikke udnytte den teknologi man har. Der er ingen, som er så dygtige, som det automatikken kan, for den kan gøre det hver gang, siger han.

Se flere billeder og video af dette indlæg på agrologisk facebookside.

Indlægget omkring foragerautomatik var en del af programmet på planteaftenen, hvor der også blev præsenteret mulighederne ved Cropsat, fremvist selvkørende traktor og vist forskellige parceller frem med vinter- og vårsæd.

I vinterbyg blev Ytteborg Cup præsenteret, en konkurrere mellem syv hold omkring optimal dyrkning og vinderen udpeges til efteråret. Du kan følge konkurrencen i Agro (Agrologisk) og se flere billeder af udviklingen i de forskellige holds parceller på agrologisk facebook side klik her. Aftenen var besøgt af omkring 270 landmand.