HOLLAND: Den nye topmodel i Valtra T-serien får modelbetegnelsen Valtra T254, og produceres udelukkende med en 20-trins semipowershift transmission. Vælges udstyrsvarianten, Versus, leveres traktoren som standard med den nye SmartTouch armlænsbetjening. Den kraftige finne leveres også i udstyrsvarianterne Active og HiTech.

To-trins boost

Som trækkraft foran eksempelvis en plov yder den nye Valtra T254-model 235 hestekræfter, eller præcis samme effekt som den tidligere topmodel Valtra T234, som nåede en effekt på maksimal 250 hestekræfter med boost. Det er også den effekt, som Valtra T254 har ved det som Valtra nu kalder Boost et.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På T254 introducerer Valtra det nye begreb Boost to, og først her adskiller den nye topmodel sig fra forgængeren ved at lægge yderligere 21 heste på effekten. Momentet ligger til gengæld konstant på 1.000 newtonmeter.

Større effekt til trinløs Valtra T

I den trinløse Valtra T Direct-serie kommer der også ny topmodel, som får modelbetegnelsen Valtra T234D. Modellen kommer lige som Valtra T254 med to-trins boost, hvor traktoren med Boost to når en maksimal effekt på 250 hestekræfter og et moment på 930 newtonmeter. Det er 20 heste og 20 newtonmeter mere end på den hidtidige topmodel Valtra T214.

Valtra T234D leveres udelukkende med trinløs transmission og kommer som de øvrige modeller i Direct-serien som standard med SmartTouch armlænsbetjening.

De nye T-modeller sættes i produktion på den finske fabrik i august, og kan leveres fra efteråret 2017.