Abonnementsartikel

Det nyudpegede medlem af direktionen i Landbrug & Fødevarer, administrerende direktør Michael Stevns, Mejeriforeningen, kan nu føje endnu en titel til CV'et.

Han blev på generalforsamlingen i Agro Business Park A/S valgt som ny formand - en post, som hidtil er bestredet af Niels Skadhauge, der valgte at trække sig fra bestyrelsen efter to år på posten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden er Ole Qvist Pedersen, divisionsdirektør i Falck, blevet indvalgt som nyt medlem af bestyrelsen.

- Agro Business Park har i de seneste halvandet år gennemgået en positiv udvikling både i forhold til udlejningen i huset samt på personalesiden i Agro Business Parks egen organisation. Udlejningen af lokaler til iværksættere og eksisterende virksomheder er steget positivt, og vi begynder at få fyldt ud i forskerparkens kontorer og laboratorier. Vi har desuden udvidet medarbejderstaben med yderligere fire medarbejdere. Ambitionsniveauet for stedet er blevet hævet, og det kan vi blandt andet også takke en god bestyrelse for, som har kunnet se det gode i en ændring af strategien for stedet, siger Lars Visbech Sørensen, direktør i Agro Business Park.