Danmarks største John Deere-forhandler, Semler Agro, har de seneste måneder søsat flere tiltag, der ifølge maskinforretningen skal gøre servicen til de sjællandske landmænd endnu bedre. Med reservedele og servicevogne samlet i og styret fra Næstved-filialen har Semler Agro skabt et hovedcenter, der kan leve op til de krav, det moderne landbrug stiller til en maskinforretning.

Nu udvider Semler Agro aktiviteterne i Næstved-afdelingen yderligere, hvor bemandingen øges med tre rutinerede branchefolk, der kommer fra Semler Agros Karise-afdeling. Kræfterne herfra samles nu i Næstved, hvortil også den sidste del af Karise-forretningen flyttes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi mærker øget efterspørgsel på vores produkter, og det gør, at vi hele tiden forsøger at tilpasse vores forretning til at kunne servicere vores mange kunder. Især servicevognene har stor succes, og med vores nu mere end 70 vogne fordelt over hele landet, er det dem og ikke vores fysiske lokationer, der betyder mest for landmændene, forklarer driftsdirektør i Semler Agro, Morten Buus, og fortsætter:

- Derfor styrker vi nu vores sjællandske hovedcenter i Næstved med vores rutinerede medarbejdere fra Karise. Det gør, at vi får forbedret servicen til vores kunder på Sjælland.

Fast pris og uderabat

Oprustningen i Næstved-afdelingen følger i kølvandet på en stor investering i sjællandsk landbrug gennem de senere måneder. Først med indførelsen af natlevering og epicenteret i Næstved, siden med lanceringen af Fast Pris-konceptet på servicering af John Deere-traktorer samt differentiering af timepriser på maskiner afhængig af alder på maskinen og ikke mindst rabat for udereparationer med servicevogne.

- Vi ved, at det danske landbrug i mange år har været foregangsmænd i jagten på at skabe et optimeret setup for at maksimere deres bedrifter. Det vil vi gerne støtte op om, og derfor fortsætter vi også med at udvikle på nye koncepter til gavn for vores kunder, fortæller Morten Buus.

Ændringen i Karise pr. 1. juni betyder, at tidligere kunder i Karise-afdelingen kan nyde gavn af de mange services, som Semler Agro har lanceret i løbet af foråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil hele tiden forsøge at rykke tættere på landbrugets dagligdag og være hurtige til at løse de problemer, der kan opstå i dagligdagen i et top professionelt landbrug, siger Morten Buus.