I sit ugentlige medlemsbrev valgte Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, for nylig at skrive om en navngiven kontorchef, der ifølge formanden politiserer sit arbejde.

I medlemsbrevet skriver Bæredygtigt Landbrug: "Et embedsværk skal støtte en minister, ikke modarbejde ham/hende. Det er departementschefens opgave at træde i karakter og luge ud i sine 5.200 ansatte, hvis disse retningslinjer ikke følges. Der er rigeligt at tage af - det har selv Miljø- og Fødevareministeriets departementschef sagt offentligt. Men hr. departementschefen er åbenbart tonedøv - derfor vil BL løbende gøre opmærksom på embedsmænd, han bør kigge i kortene."

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efterfølgende nævnes navnet på en kontorchef, hvor længe vedkommende har været ansat samt hvilke ansvarsområdet personen har. Den tilgang fra interesseorganisationen har bragt sindene i kog hos Dansk Magisterforening, det skriver Magisterbladet.dk.

- Det er langt over stregen og helt urimeligt at hænge enkeltpersoner ud på den her måde. Jeg vil opfordre Bæredygtigt Landbrug til at komme med en undskyldning til den pågældende medarbejder, siger Camilla Gregersen, formand i Dansk Magisterforening til Magisterbladet.dk.

Dansk Magisterforening, der er en dansk faglig organisation som organiser magistre, melder sig nu også klar med juridisk bistand til foreningens medlemmer:

- Det skaber stor utryghed på arbejdspladsen, hvis man risikerer at blive hængt ud i medierne for at passe sit arbejde. Vi vil i den situation sørge for, at medlemmer får al den juridiske assistance, de har brug for, siger Camilla Gregersen til Magisterbladet.dk.