Abonnementsartikel

Den 20. maj byder LandboNord igen velkommen til Fjerritslev Dyrskue.

Der er lagt op til en festlig og spændende dag med masser af dyr, nye og gamle maskiner, fødevarer og sjov for både landboere og byboere til Fjerritslev Dyrskue den 20 maj.

Kom helt tæt på dyrene

Husdyrene er uden tvivl omdrejningspunktet på dyrskuet, og der bliver udstillet over 140 dyr inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste og får. Der er rig mulighed for at komme helt tæt på de flotte dyr.

Masser af maskiner

På Fjerritslev Dyrskue bliver der udstillet et bredt udsnit af maskiner. Så uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin og store moto-rer, så bliver der masser at fornøje sig med på maskinudstillingen. Ud over de mange nye maskiner udstilles der også et antal veteranmaskiner. Kom og få en snak med udstillerne. De vil gerne fortælle om deres maskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Underholdning for store og små

Udover de smukke dyr og de imponerende maskiner, byder Fjerritslev Dyrskue også på besøg af Ostemanden fra Vindblæs og Gutterne fra Kutterne, som vil uddele smagsprøver på deres røgvarer fra en bod i LandboNords telt på pladsen og ellers være at træffe på pladsen. Ved middagstid kan man se 'ringridning' på veterantraktorer.