Traktorgården Give ApS bliver nu anpartshaver i Maskinhandler Indkøbsringen, og som npartshaver er Søren Kristensen nu i stand til at levere hele produktprogram til landbrug, park og have fra MI.

- Vi glæder os til at tilbyde kunderne både landbrugsredskaber og have/parkmaskinerne fra MI. Det betyder meget for osm, fortæller Søren Kristensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi kan lige hoppe i bilen sammen med kunderne og være fremme ved showroomet på et kvarter.

- Søren Kristiensen, Traktorgården Give.

Søren Kristensen ser også store muligheder i den geografiske nærhed til MI's store showroom i Vejle:

- Vi kan lige hoppe i bilen sammen med kunderne og være fremme ved showroomet på et kvarter. Det giver nogle helt unikke muligheder i rådgivnings- og salgsarbejdet.

Et bredt program

Med MI-programmet føler Søren Kristensen sig godt klædt på til fremtiden. MI's have/park maskiner og Stiga, som også er en del af produktprogrammet, kan løse alle kundernes store og små opgaver i deres grønne områder. Med traktorerne fra Deutz-Fahr og Zetor er der mulighed for at levere traktorer fra 50 til 300 hestekræfter og med MI's landbrugsredskaber er produktprogrammet komplet.

Traktorgården Give sælger desuden de blå minilæssere af mærket MultiOne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søren Kristensen har bevidst valgt nogle få samarbejdspartnere i form af MI, HCP Danmark og Stiga, men han understreger, at man som altid også kan skaffe redskaber udenfor det primære produktprogram, hvis kunderne ønsker det. Det har firmaet altid gjort for kunderne som en slags ekstra service

Et vigtigt led

Når man satser på langvarige og stabile relationer med sine kunder, er det vigtigt at kunne tilbyde dem kvalitetsprodukter og reservedele hele året - og hele tiden ifølge Søren Kristensen.

Det er en af grundene til ønsket om at tilbyde et redskabsprogram.

- Hvis vi udelukkende satser på traktorer, kan der nemt gå 5-10 år mellem, vi handler med kunderne, og idet vi arbejder hårdt på at være kundernes foretrukne leverandør, skal vi sørge for løbende at kunne tilbyde dem det, de har brug for - og så selvfølgelig områdets bedste service.

Firmaets stifter, Eli Kristensen, nærmer sig hastigt de 70 år og burde i grunden nyde tilværelsen som pensionist, men han er stadig aktiv i firmaet, og det er Søren Kristensen glad for.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi nyder alle godt af hans over 55 års erfaring, og mange af vores kunder har stor tillid til hans rådgivning.