Abonnementsartikel

Den nye Unico vendeplov fra Maschio er kommet til Danmark, og PowerGear har været i marken for at teste den italienske plov, og her udmærker debutanten sig blandt andet ved at være meget let at indstille.

Plovene fra Maschio havde danmarkspremiere på Agromek 2016, og testen her i PowerGear bliver en af de første gange, at den italienske plov sætter skærene i dansk muld. Ploven er en femfuret liftophængt Maschio Unico Vario L NonStop, som er topmodellen af liftophængte plove fra den italienske producent.

Vario betyder, at ploven har trinløs variabel furebredde, der fra førerkabinen kan varieres i intervallet 30-55 centimeter. Ploven er desuden udstyret med hydraulisk stensikring med central indstilling af udløsertrykket. Som standard har ploven hydraulisk indstilling af furebredden på forreste fure.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.