Abonnementsartikel

Carsten Klausen er udnævnt som administrerende direktør i DLGs svenske grovvareselskab, Svenska Foder. Dermed fortsætter han på den post, han siden november har bestredet.

Efter at have fungeret som konstitueret adm. direktør i DLGs svenske datterselskab, Svenska Foder, er Carsten Klausen blevet udnævnt til adm. direktør.

- Vi er glade for, at Carsten Klausen har takket ja til at fortsætte som adm. direktør i Svenska Foder på permanent basis. Carsten Klausen har tidligere varetaget jobbet med stor succes, og vi har stor tiltro til, at han er manden, som kan bringe fortsat fremgang for Svenska Foder, siger Kristian Hundebøll, koncernchef i DLG.

Siden tiltrædelsen i november har Carsten Klausen iværksat en række initiativer, der har øget Svenska Foders kundefokus og har effektiviseret driften. Målet er at styrke konkurrencekraften på et udfordret svensk marked.

Carsten Klausen, 51, har tidligere været adm. direktør i Svenska Foder i otte år og to år som viceadm. direktør, inden han i 2014 rykkede til DLGs tyske datterselskab, HaGe, i en lignende stilling.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce