New Holland-forhandleren Farmas fik for nylig udvidet sit forhandlerområde i det nordjyske, og direktør Anette Rosengreen glæder sig sammen med alle medarbejderne til at rulle forretningens velkendte koncept ud i det nye område.

- Vi skal ikke ud og vælte verden, men derimod gøre det vi er gode til, nemlig service og godt købmandsskab. Det skal være den samme nærhed og oplevelse, man får som kunde, lige meget hvilken afdeling man henvender sig i, siger hun.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og hun ved, hvad det handler om, for det er kun få år siden, Farmas etablerede en helt ny afdeling vest for Herning.

- Vi kender opgaven fra opstarten i Herning, og selvom vi ikke bygger så stort, så er opgaven den samme. Vi er næsten klar med bygninger i Brønderslev og mangler kun lige de sidste detaljer. Så nu skal vi ud og ansætte personale, så vi kan få gang i hjulene, siger hun.

Nye servicebiler

For at være bedst muligt klædt på til at servicere alle de eksisterende New Holland-kunder i Vendsyssel og det østlige Himmerland, har Farmas netop bestilt fire nye servicebiler, så den samlede flåde nu tæller 28 biler.

- Så vi er klar til at servicere kunderne allerede nu, siger salgschef Thomas Mikkelsen.

Også på salgssiden mener han, at Farmas er godt rustet til at servicere kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er jo New Holland full line-forhandler, så vi er selvfølgelig klar med et godt tilbud på traktorer, mejetærskere, pressere, finsnittere og selvfølgelig det udvidede produktprogram på New Holland Construction, siger han og tilføjer, at forretningen også fører produkter fra Maskinhandler Indkøbsringen (MI) med blandt andet Kuhn.

- Vi går ydmygt til opgaven og ser frem til at betjene de nord- og østjyske kunder, siger Thomas Mikkelsen.

Allerede leveret

Han fortæller, at Farmas allerede nu har solgt og leveret den første traktor i det nye område.

Det er en New Holland T5.115 Electro Command, der er leveret til Jens Ole Sørensen i Tylstrup nord for Aalborg.

Det nye forhandlerområde dækker Vendsyssel og Østhimmerland, men Farmas i forvejen har afdelinger i Farsø, Viborg og Herning.