Den 1. maj tiltræder Henning Sjørslev Lyngvig i DM&E - Danske Maskinstationer & Entreprenører - i en ledig stilling som konsulent for DM&E Agro.

Henning Sjørslev er et kendt ansigt i branchen og forlader nu sit job gennem seks år hos Seges som specialkonsulent i markteknik, og han glæder sig til at komme til at betjene maskinstationerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Henning Sjørslev er 48 år og udlært landmand. Han har drevet landbrug gennem 10 år - hvorefter han uddannede sig til jordbrugsteknolog. Han kommer med både den praktiske og teoretiske baggrund i bagagen og har erfaring på det politiske plan nationalt såvel som internationalt.

- Med Henning Sjørslevs erfaring kan landbrugsmaskinstationerne glæde sig til god, faglig sparring, hvor Henning også vil arbejde for maskinstationernes politiske interesser, lyder det fra DM&E.

Henning Sjørslev har været repræsentant for Seges i Færdselsgruppen - det udtræder han af i forbindelse med ansættelsen, da Mogens Kjeldal fortsætter sit store arbejde i Færdselsgruppen.

Henning Sjørslev vil i begyndelsen udbygge sit netværk og besøge en række landbrugsmaskinstationer for at få et godt indblik i, hvad der rører sig ude på maskinstationerne.