Den 1. marts 2017 blev Søren Christian Bjerregaard belønnet med Det kgl. Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje og diplom for lang og tro tjeneste. Han blev ansat på Egebjerg Maskinstation som 16 årige - og arbejder stadig på maskinstationen.

Det er brancheforeningen, Danske Maskinstationer og Entreprenører, der har indstillet Søren Christian Bjerregaard til Det kgl. Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje. Sørens kvalifikationer som læssemand på møgsjakket samt hans funktion som sprøjtemand på maskinstationen gennem 40 år er meget værdsat både for maskinstationen og for kunderne, som ikke blot køber en ydelse, men også Sørens viden og erfaring inden for området.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som arbejdskollega har Søren Christian Bjerregaard også betydning.

- Som arbejdskollega er Søren rigtig god til at lære nye og unge kollegaer op i brugen af forskellige maskiner, lyder en del af indstillingen fra Danske Maskinstationer og Entreprenører, hvor der også lægges stor vægt på hans store fleksibilitet i forhold til landbrugets arbejdstider.

Meget at fejre

Egebjerg Maskinstation, som er en udpræget landbrugsmaskinstation, fejrede også 40 års jubilæum den 1. marts. Maskinstationen blev stiftet i 1977 af Hans Jørgen Madsen, som indtil 2003 drev maskinstationen. Herefter hans søn og svigerdatter, Frede og Tina madsen overtog forretningen.

Derudover er det også en del at fejre blandt de ansatte på Egebjerg Maskinstation. Medarbejderne er kendetegnet ved en gennemgående høj anciennitet, hvilket viser sig, da det ikke blot er Søren Christian Bjerregaard, der fejrer jubilæum. Han følges op af en kollega med 30 års anciennitet, én med 15 år samt to kollegaer, der har været på maskinstationen i henholdsvis 12 og 10 år.