Abonnementsartikel

Kvinder i landbruget kommer i fokus, når LMO inviterer til 'Kun for kvinder' i Horsens.

LMO inviterer til en inspirerende foredragsaften, hvor du kan få styr på arv, pension, forsikringer og dit liv som kvinde på én og samme aften. Der er gode råd fra fagfolk, og Kathrine Lilleør slutter aftenen af med et 'collageforedrag om kvindeliv, selvforståelse og Lots hustru'.

- Vi ønsker at give kvinderne et godt fundament for at være en del af et landbrug, at de bliver opmærksomme på nogle af de udfordringer, som de måske kan møde i fremtiden som landbokvinde. Vi håber aftenen kan give stof til eftertanke, fortæller Inger Kristensen, socialkonsulent hos LMO.

- På mange landbrug er kvinden 'det bløde kit', som binder det hele sammen. Hun husker at få spurgt ind til de ansattes børn og ægtefæller, hun kommer med mad ud i marken, når sæsonarbejdet brager løs, og hun styrer benhårdt og kompetent det sociale liv i familien. Hun husker det hele så meget, at hun glemmer sig selv. Det skal denne aften ændre på. Det er en aften, hvor kvinder kommer i centrum, og hvor deres liv bliver sat på dagsordenen med og i forskellige nuancer, fortæller socialkonsulenten.

- I den travle hverdag, hvor du har fokus på bedriftens overskud og de ansattes ve og vel, er der ofte ikke plads til at tænke i større linjer og fremtidige udfordringer. Men her er muligheden for at stoppe op og give dit liv og dit fundament en tanke. En dag sker måske det uforudsete, og så er det godt at være forberedt og kende til de praktiske detaljer. Denne aften handler det om dig, og du bliver guidet igennem hele paletten i godt selskab og af kompetente kvinder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Blandt andet kommer Kathrine Lilleør som er sognepræst ved Sankt Pauls i Nyboder og ph.d. på en afhandling om H.C. Andersens eventyr. Hun er blogger og klummeskribent på Berlingske og landskendt for sine kontante meninger og sit forfatterskab, der tæller adskillige bestsellere.