Med et overskud på 5,9 mio kroner for 2016 kan LMO præsentere et resultat, som er på niveau med året før. Selv om det ikke er en fremgang, er det alligevel tilfredsstillende i en tid, hvor såvel landmænd som rådgivningsbranchen er udfordret, mener administrerende direktør Jan Winther.

- De fleste i landbrugsbranchen vil nok nikke genkendende til, at 2016 var et svært år. Det var det for landmændene, og det var det for rådgivningsbranchen. Det har ikke været et nemt år, men dét at vi alligevel kan præsentere LMO's ejerforeninger for et overskud på 5,9 mio kroner, ja, det er jeg faktisk ganske godt tilfreds med, siger Jan Winther.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Overskuddet er genereret ud fra en omsætning på 254 mio. kroner, hvilket også er på niveau med året før.

Tjener flere penge på nye kunder

En af årsagerne til fastholdelsen er, at det er lykkes LMO i større grad end tidligere at udvide kundegrundlaget.

- LMO har i dag kunder over hele landet, og det er helt sikkert en af vores store styrker. Vi har tilmed øget vores netto-omsætning på nye kunder - det vil sige, at vi har fået en større omsætning på de nye kunder, der er kommet til i forhold til de kunder, som vi har mistet. Det viser netop, at landmændene kommer til LMO, fordi vores medarbejdere har de kompetencer, som de efterspørger, og fordi vi kan udføre de opgaver, som der er behov for, mener Jan Winther.

Bestyrelsen i LMO blev i dag, fredag 3. marts, præsenteret for resultatet, og også her er der tilfredshed.

- Såvel omsætning som overskud er tilfredsstillende, og det viser, at vi har nogle meget dedikerede medarbejdere ansat i LMO, som formår at drive en god og sund virksomhed i landmandens ånd, siger formand for bestyrelsen i LMO, Nis Hjort, og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Forretningen LMO kører på en meget driftssikker måde igennem hele året, og vi er i bestyrelsen meget trygge ved, at tingene fungerer - også internt i LMO. Dette på trods af udfordringer i landbruget generelt, siger Nis Hjort.