Efter fem års forgæves forsøg på at sælge Møborg Smede & Maskinforretning i Bækmarksbro har indehaver Ejnar Krarup besluttet at lukke forretningen ned over de kommende måneder.

Planen er at lukke den 30. april og derefter klare den sidste afvikling frem til den 30. juni. - Medmindre, der dukker en interesseret køber op i sidste øjeblik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Finansiering er stopklods

- Der har været seks-syv interesserede købere inden for de seneste fem år, men i de fleste tilfælde er det hele strandet på finansieringen, selv om vi ikke har forlangt ret meget for forretningen, siger Ejnar Krarup.

Og derfor har han nu opgivet at sælge og har sat gang i afviklingen af forretningen.

- Jeg havde selvfølgelig hellere set, at der kom en køber. Det havde også været mere tilfredsstillende. Men jeg er 68 år, og vil gerne bruge tiden på mange andre ting, siger han.

Det har også skubbet på beslutningen, at forretningen er opsagt som Zetor- og Park-Pro-forhandler i forbindelse med en ændring af forhandlerstrukturen.

Skilte er væk

Ejnar Krarup har opsagt lejemålet, hvor forretningen drives fra. Og det er allerede nu synligt, at virksomheden er under afvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Bygningen har fået ny beklædning, og da jeg har opsagt lejemålet, synes jeg ikke det giver mening at sætte alle mine skilte op nu, siger Ejnar Krarup.