Med virkning fra den 1. januar 2017 er placeringen af de nye Fendt og Massey Ferguson centre nu fastlagt. Nord for Limfjorden placeres Fendt centret i Hjallerup og Massey Ferguson i Hjørring. Syd for Limfjorden vil Fendt være placeret i Aars og Massey Ferguson i Støvring.

- Det har været vigtigt for os at finde en strategisk optimal fordeling og placering af disse centre. Målet har været at samle kompetencerne for de enkelte brands og sikre fuld fokus i hele vores markedsområde - samtidig med at vores kunder altid kan se frem til en service i topklasse, siger Morten Bordvik, direktør i Hjallerup Maskinforretning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tæt på kunderne

Med opdelingen af de fire brands på salgslokaliteterne i Hjallerup, Hjørring, Aars og Støvring, er man godt dækket ind, hvad salget angår. På servicesiden står man ligeledes særdeles stærkt. - Som nævnt har det været helt afgørende for os at sikre en optimal lokal service for vore kunder. Derfor bliver der på alle fire lokaliteter etableret serviceværksteder med tilknyttede serviceteams for både Massey Ferguson og Fendt. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid er tæt på os - og kan få en hurtig og professionel service af kendte ansigter, siger Morten Bordvik.

Stærk lokal partner

Morten Bordvik er overbevist om, at den nye opdeling er med til at placere Hjallerup Maskinforretning i en stærk position fremover.

- Vi står nu i en situation, hvor vi dækker et stort område både nord og syd for Limfjorden, med ikke mindre end 4 kendte og veletablerede brands. Kunden vil dermed altid opleve os som en stærk lokal samarbejdspartner. Samtidig vil jeg fremhæve vores store erfaring med både Fendt og MF: Fendt har vi nu forhandlet i mere end 13 år, og for Massey Fergusons vedkommende drejer det sig om 28 år, siger han.

Godt tilfreds

Administrerende direktør i Agco Danmark, Bo Gade er glad for den nye struktur i Hjallerup: - Vi har gennem lang tid arbejdet på vores nye dynamiske forhandlerstruktur - kaldet Route 66 - hvor der vil være en klar adskillelse mellem de enkelte brands. Det overordnede mål er - at man på salgsstedet - fokuserer 100 procent på det enkelte brand, vel at mærke samtidig med at udgangspunktet altid er landbrugerens individuelle krav, ønsker og behov. Vi er nået langt, og med Hjallerup Maskinforretnings overtagelse af Valtra forhandlingen og den nye klare opdeling mellem Massey Ferguson og Fendt er vi nu i mål i Vendsyssel og det nordjyske område, siger han.

Bo Gade fremhæver samtidig det gode og tætte samarbejde med Hjallerup Maskinforretning, der nu har resulteret i den nye opdeling:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hjallerup Maskinforretning har hele tiden været en del af løsningen - men det har samtidig været vigtigt at få det håndteret rigtigt og gennemført på en måde, der tilfredsstiller alle involverede parter - ikke mindst vores kunder i området. Det er lykkedes hele vejen i gennem, siger Bo Gade.