Asmildkloster Landbrugsskole har fået 4 nye traktorer. Det er en Case Puma 240, Fendt 516, Massey Ferguson 3650 og en New Holland T6.175.

- Vi har valgt at anskaffe fire forskellige mærker, da vi som skole gerne vil vise vores elever, hvilke forskellige muligheder der er, når der skal anskaffes en traktor, fortæller skolens souschef Lars Mogensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har valgt at anskaffe fire forskellige mærker, da vi som skole gerne vil vise vores elever, hvilke forskellige muligheder der er, når der skal anskaffes en traktor,

Lars Mogensen, souschef Asmildkloster Landbrugsskole

Alle fire traktorer er topmoderne og med alt i udstyr. De tre er udstyret med GPS. New Holland'en er endvidere monteret med en frontlæsser.

- På mange landbrug er frontlæssertraktoren den som kører flest timer, hvorfor det er vigtigt eleverne har prøvet at køre med frontlæsser, inden vi sender dem ud i praktik, siger Lars Mogensen og fortsætter:

- Det er et godt samarbejde med de lokale maskinforretninger og deres importører, som gør det muligt for os at udskifte traktorparken hvert år, siger Lars Mogensen.

Traktorerne kan opleves på torsdag den 19. januar kl. 19.00, hvor Asmildkloster Landbrugsskole har åbent hus.