De svenske landbrugsmaskiner fra Väderstad er populære i Danmark, og nu får Semler Agro endnu bedre muligheder for at skræddersy den rigtige løsning til landbruget. Semler Agro har forhandlingen af Väderstads produkter i Danmark, og her kan de nu tilbyde en attraktiv finansiering på hele produktprogrammet i samarbejde med Nordania.

Den nye aftale trådte i kraft 1. januar, og således er der allerede mulighed for at opnå en god finansiering på Väderstad-udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en større udskrivning, når landmændene investerer i nyt udstyr. Derfor er det afgørende, at vi har en attraktiv løsning omkring finansiering, og det kan vi nu tilbyde. Aftalen er en del af vores mål med at tilvejebringe de løsninger, som landbruget efterspørger, forklarer Lars Frederik Henningsen, salgsdirektør hos Semler Agro.

Tættere på landbruget

Det nye år markerer, udover den nye aftale med Nordania, at Semler Agro tager yderligere skridt for at servicere kunderne. Semler Agro vil de kommende år med sit netværk af forhandlere udbygge den store, faglige ekspertise og samle kræfterne i hovedcentre.

Ligeledes opruster Semler Agro på antallet af servicevogne og servicemontører, der hurtigt og effektivt kan rykke ud til landmændene i tilfælde at problemer. Det betyder i praksis, at landmændene i dagligheden vil mærke en mere fleksibel og kørende service, der altid er på landevejen i nærheden af dem.

- Landbruget skal se Semler Agro som den bedste samarbejdspartner, der mange år ud i fremtiden er den personlige leverandør af landbrugsmaskiner og moderne løsninger. Det er i den forbindelse, at vi ser stor værdi i aftalen mellem Väderstad og Nordania, siger Lars Frederik Henningsen.

Semler Agro har forhandlingen af Väderstad i Danmark og sidder på 75 procent af det danske John Deere-marked. Derudover har de netop indgået aftaler med Sulky og Precision Makers, der sikrer højteknologiske produkter til det danske landbrug og den grønne sektor.