2016 har været et interessant år i landbruget, hvor vi blandt andet kan se tilbage på en landbrugspakke, der kostede en minister jobbet.

Men hvis vi kigger på listen over de mest læste historier her på Maskinbladet, er det ikke de tunge, politiske sager, der dominerer i toppen. Her kan du se de fem historier, som blev læst flest gange i årets løb:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

70-årig mand druknet i gylletank

På femtepladsen finder vi desværre en tragisk historie. Den 30. april omkom en 70-årig mand, da han drunkede i en gylletank. Du kan læse den trist historie her.

PTO, hydraulik og el kobles automatisk af og på

På fjerdenpladsen er der en nyhed, der kan spare tid og kræfter i fremtiden. Danske Siwi-maskiner har opfundet en fuldautomatik hitch-krog, der blandt andet gør møgkørsel til et enmands-job. Du kan læse historien og se videon her.

Verdens første Lego-traktor i fuld størrelse

Den tredjemest læste historie er en nyhed i 800.000 dele - nærmere bestemt 800.000 Lego-klodser.

Et fransk museum har nemlig samlet en Claas Arion 460 i Lego-klodser. Du kan se den her.

Volvo BM genopstået i Sverige

På andenpladsen finder vi et ægte stykke nostalgi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er utvivlsomt mange, der har gode minder med Volvo-traktorer, og i Sverige er Volvo BM genopstået. Det drejer sig om at en svensk specalist har spurgt sig selv, hvordan Volvo BM mon vil se ud i dag, hvis produktionen stadig eksisteret. Du kan se resultatet her.

16-årig fik bøde for at skabe kø

Årets mest læste historie bragte sindene i kog hos mange af vores læsere.

Den handler om en 16-årig dreng, der fik en bøde for ikke at trække ind, så en kø af biler bag ham kunne passere. Du kan læse hele historie her.