Til sæson 2017 udvider Vesthimmerlands Maskinstation aktiviteterne efter overtagelsen af maskiner og mandskab hos maskinstationskollegaen, Rækkeborg Maskinstation.

- Det startede egentligt med at jeg ville købe deres 35 ton gyllevogn, men det ene førte til det andet, fortæller Jesper Sørensen, indehaver af Vesthimmerlands Maskinstation ved Aars.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rækkeborg Maskinstation har i den seneste tid gjort sig mere eller mindre klar til salg, ved allerede at være startet med at sælge ud af maskinerne.

- Jeg overtager en 35 ton gyllevogn og en tre akslet TerraGator samt diverse slangebomme og nedfældere. Desuden er der en Case IH-traktor med i købet, fortæller Jesper Sørensen, som også kan fortælle, at de to tidligere ejere, i form af Ingvard og Henrik fortsætter som medarbejder hos Jesper.

- Det er rigtig dejligt at de vil forsætte som medarbejdere, da de jo kender kunderne og udstyret, som vi overtager.

Rækkeborg Maskinstation råder desuden over en selvkørende Krone skårlægger og Krone finsnittere, som begge skal sælges.

Stor gyllekapacitet

Vesthimmerlands Maskinstation vil til sæson 2017 montere maskinstations syre-anlæg på den Samson PG35, som overtages fra Rækkeborg Maskinstation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi får en stor gyllekapacitet i form af den 35 ton gyllevogn samt den tre akslede selvkørende Terra Gator på 27,5 ton, som ganske fint suppler de fem 25 ton gyllevogne vi i forvejen råder over. Desuden købte jeg på Agromek 2016 yderligere en 35 ton Samson, som dog først leveres til sæson 2018.