Abonnementsartikel

Med en ny hal dedikeret til brugtudstyr, satser Hjallerup Maskinforretning på at gøre en bedre forretning ud af det brugte materiel.

Hos Hjallerup Maskinforretning har de valgt at håndtere de brugte maskiner på en anderledes måde.

I stedetfor at have maskinerne stående spredt rundt på maskinforretningens fire adresser i Nordjylland, bliver alt det brugte nu samlet i en ny brugthal, som kun har brugte maskiner til at stå.

- Vi har valgt at samle alt det brugte maskinel i en hal, for bedre at kunne vise, hvad vi har at byde på. Samtidig har vi givet ansvaret til Niels Morten Mariegaard, hvis fornemste opgave er at sikre, at det hele ser godt ud og er klar. Vi tror på, at det kan være med til at vi sælger mere af det brugte, forklarer Kurt Harbo.

Idéen om at lave en hel udstillingshal kun med brugt materiel er opstået på baggrund af flere besøg fra kunder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er fordi vi oplever ofte, at landmændene har set maskinen på nettet og derefter kommer de ud og ser på den. Når de så kommer ud, så ser vi tit, at de også tager et kig på andet brugt materiale, vi har stående, så det handler i bund og grund om, at vi gerne vil give kunderne nogle valgmuligheder. For nogle gange ender landmanden med at købe en lidt dyrere maskine, når han ser, hvad han kan få for pengene, siger Kurt Harbo fra Hjallerup Maskinforretning.

Udstillingshallen befinder sig i Hjallerup Maskinforretnings Hjallerup-afdeling og fremover er det meningen, at alt brugt materiel der kommer ind skal sættes i stand og præsenteres for kunderne indendørs.

- Vi kommer ikke til at se maskiner udenfor længere. Alt skal stå indendørs så det altid tager sig godt ud, forklarer Kurt Harbo.

Raske Handelsdage

Hjallerup Maskinforretning afholdt for nyligt et par dage, som de kalder Raske Handelsdage. Arrangementet strakte sig over to handelsdage, fredag og lørdag, hvor kunder kunne kigge forbi og gøre en god handel. Fredag bød på 35 solgte maskiner til 4.285.000 kroner og lørdagen på 15 solgte maskiner til sammenlagt 460.000 kroner. I ugerne op til og efter Raske Handelsdage solgte Hjallerup Maskinforretning også godt, så alt ialt bød perioden på cirka 8 millioner kroners omsætning. Det kalder Kurt Harbo en stor succes.

- Det var virkelig godt. Både for os og for de kunder, som kom forbi og gjorde sig en god handel. Så det er bestemt ikke sidste gang, vi holder Raske Handelsdage. Men næste gang kan det godt være, vi nøjes med at holde det en enkelt dag, siger Kurt Harbo.