DM&E er meget tilfredse med udbyttet af Agromek, hvor mange besøgende kiggede forbi standen.

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) havde satset stort ved dette års Agromek i Herning Messecenter. Med en helt ny stand, som i øvrigt er dobbelt så stor som tidligere, har brancheforeningen glædet sig til at møde medlemmer, potentielle medlemmer, samarbejdspartnere og andre interesserede på Agromek, og det blev der rig mulighed for.

Både erhvervspolitiske og faglige emner blev drøftet på standen, hvor konsulenter inden for foreningens tre fagområder, Agro, Entreprenør og Skov, både fortalte, men også lyttede til det, medlemmerne kunne fortælle om branchen.

Messen bød også på fint besøg fra udlandet, hvor præsidenten fra Den Europæiske Brancheforening, Klaus Pentzlin, var på standen og høre og se, hvordan den danske brancheforening løfter opgaven.

Branchedirektøren siger tak for

Foreningens branchedirektør Bent Juul Jørgensen er meget tilfreds med aktiviteten omkring DM&E's stand på Agromek, og siger tak til alle, der kiggede forbi:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det har været en fornøjelse at stå på standen og snakke med mange medlemmer om, hvad der rør sig ude i virksomhederne. Det er vigtigt for os som brancheforeningen at vide, hvad vores medlemmer har brug for, at vi arbejder med fremadrettet, fortæller Bent Juul Jørgensen og fortsætter:

- Vi vil gerne sige mange tak til alle, der gav sig tid til at kigge forbi standen på Agromek.