Den danske Weidemann-importør, Stemas i Hadsten, har allieret sig med norsk varme til kampen mod den kommende vinter.

- Som en del af vores vinterpakke til specielt Weidemann-maskinerne tilbyder vi nu en komplet varmepakke, som fungerer helt efter plug-and-play systemet. Det er den norske producent Defa, der producerer WarmUp Futura, som sørger for både motorvarme, kabinevarme og optimal opladning af batteriet, forklarer salgschef Robert Kjærgaard hos Stemas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Varmesystemet har såkaldt landgangsstik, som sættes i stikkontakten om aftenen. Systemet kan styres med en timer, eller eventuelt via mobiltelefonen. Og det starter selv efter udetemperaturen. Batteriet får et boost, hvis det når under 80 procent ladning.

Snegrej på vej

- Hvert år handler det om at være klar til, at vinteren måske melder sig med uventet kort varsel. Derfor har vi netop nu masser af saltspredere, koste, sneplove og andet vinterudstyr på vej til Hadsten. Vi er gearet med hele det store program fra den tyske producent Adler med både koste og sneblade fra 1,20 til 3 meter. Der er skråtstillede plove, og der er V-plove, siger salgschef Robert Kjærgaard.

Adler producerer også en el-styret tallerkenspreder med elektronisk indstilling af hastighed og spredevinkel fra én til otte meter. Saltsprederen kan monteres og demonteret i løbet af få minutter, således at Weidemann-maskinen hurtigt vender tilbage til rollen som normal læssemaskine.