Det er ikke nogen nem opgave at introducere et nyt traktormærke, men PR Lastvogns Service har alligevel givet sig i kast med det.

De har nemlig fået importen på de østrigske Lindner-traktorer, og på Agromek kunne man få syn for sagen og se traktorerne. Peter Rasmussen fra PR Lastvogns Service fortæller, at der allerede er gået hul på salgsbylden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har allerede fået tre traktorer ud at køre, og det er meget vigtigt for os. Det første folk spørger om, er som regel, om traktorerne kører i Danmark. Nu kan vi henvise til de gode brugererfaringer, når folk spørger til traktoren. Det er afgørende, når vi har at gøre med et mærke, der er nyt i Danmark, siger Peter Rasmussen.

Lindner laver mindre traktorer, der egner sig godt på vejen og som frontlæssertraktor.

- Folk er positive overfor størrelsen, og der er nogle gode komponenter i traktoren. Det giver også et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet, siger Peter Rasmussen.

PR Lastvogns Service havde egen stand på Agromek, hvor de - udover Lindner-traktorerne - blandt andet fremviste teleskoplæssere fra Faresin og grej fra Metal Fach.

- Det er første gang, at vi er med på Agromek, det har været meget positivt. Traktorerne har været det store trækplaster, og der kommer mange folk, som lige skal se dem, siger Peter Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu hvor der er kommet hul på bylden, så har PR Lastvogns Service store planer for næste sæson.

- Vi kommer til at køre en del demo i marken til næste år, og vi skal på mange dyrskuer. Vi har også åbent hus i april, hvor folk kan komme ud og køre i traktoren, siger Peter Rasmussen.

På Agromek havde PR Lastvogns Service også stor efterspørgsel på teleskoplæsserne fra Faresin.