Erik Hermansen fra Maskinpartner Billund kunne i sidste uge på én dag sætte "solgt"-skiltet på to Kverneland U-drill såmaskiner med gødning i en arbejdsbredde på seks meter.

- Der er flere undervejs, lyder det fra Erik Hermansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har oplevet meget stor efterspørgsel på U-drill såmaskinen fra Kverneland her i efteråret. Det er en fornøjelse at sidde med et produkt, som vi har stor tillid tid og som er skræddersyet til danske forhold.

De to kunder, som fik en slutseddel med hjem fra Erik Hermansen, Maskinpartner Billund er Kimmy Povlsen, som driver et landbrug med cirka 400 hektar i nærheden af Billund, samt landmand Kim Uglebjerg, som har en ejendom med cirka 400 hektar i nærheden af Ansager. De to maskiner forventes klar til levering sidst i januar 2017.

Intens markedsføring

Fra Troels Pontoppidan Hansen, Kverneland er meldingen klar.

- Vi har igennem de sidste tre år arbejdet intenst med både markedsføring og de sidste justeringer på maskinerne. Fabrikken i Soest i Tyskland har været meget lyttende til både danske kunder såvel som til Kverneland Group Danmark for at få så god en maskine til de danske forhold som muligt.

Og det er det, der nu giver pote. De mange maskiner, der allerede er i marken, kører rigtig fint. De er præcise og kræver ikke megen trækkraft på grund af den store hjulmontering, der er sat på maskinen.