Danish Agro tilbyder nu lagerstyringssystem til sine kunder.

Danish Agro tilbyder nu de kunder, der indgår planteværnsaftaler via selskabets Greenline Planteværnsklub, gratis adgang til lagerstyringssystemet Grainit. Det nye system, der er udviklet og ejet af selskabet Farmtech Software, skal være en nem og intuitiv måde for landmanden at holde styr på sine lagre. Det fortæller Danish Agro i en pressemeddelese.

- Danish Agro vil gerne være med til at skabe øget værdi hos vores kunder, og derfor tilbyder vi nu Grainit, når der indgås Greenline planteværnsaftaler. Mange landmænd bruger forskellige systemer til at få overblik over deres lagerbeholdninger og savner måske det fulde overblik. Efter vores mening ligger der et stort økonomisk potentiale i at få det fulde overblik og herigennem at kunne foretage korrekte analyser af sin bedrift og styrke sin bundlinie, fortæller Direktør i Danish Agro, Henning Fogh, om baggrunden for at tilbyde Grainit-systemet.

- Vi mener, at Grainit er et godt bud på et system, der gør det nemt for landmanden, at skabe overblik og holde styr på sine lagre af afgrøder, gødning, planteværn, foder, farm supply produkter, mv. Derfor vælger vi nu at tilbyde systemet, som en del af vores Greenline Planteværnsklub, siger han.

Henning Fogh pointerer desuden, at Grainit gør det muligt at modtage samhandelsdata fra Danish Agro direkte i lagersystemet. Det vil give et endnu bedre overblik over den samlede lagerbeholdning.