Cow-Welfare udstiller i denne uge på den tyske messe, EuroTier, og midt på standen er en af de grønne sengebåse dynget til i mælkekartonner. Ved at gætte hvor mange mælkekartonner der er i båsen, kan gæsterne på standen deltage i en konkurrence.

De mange kartonner er også det synlige bevis for, hvor meget ekstra mælk køerne yder, når de ligger i FlexStall sengebåse. Men da det er en konkurrence, vil Tommy Wollesen, direktør for Cow-Welfare, først efter EuroTier afsløre hvor mange mælkekartonner der ligger i båsen. Lidt hjælp giver han da Maskinbladets udsendte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med tre forhandlere har vi fået rigtig godt gang i det japanske marked. Vi har blandt andet leveret inventar til en stald med 2.000 køer, man mange af vore japanske kunder har besætninger på 50 - 100 køer,

Tommy Wollesen, direktør Cow-Welfare

- I rigtig mange stalde kvitterer køerne med ekstra 2,5 kg. mælk om dagen, nå vi har erstattet traditionelle sengebåse med FlexStall. Så kan du jo selv gøre regnestykket siger Tommy Wollesen med et smil.

På markedet i ti år

De første sengebåse med den fleksible adskillelse kan i år fejre ti års fødselsdag.

I de ti år har Cow-Welfare ikke oplevet nævneværdige problemer med produktet. Derfor introducerer virksomheden nu ti års garanti på FlexStall.

Lige nu ekspanderer virksomheden specielt i lande som Japan og Canada.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med tre forhandlere har vi fået rigtig godt gang i det japanske marked. Vi har blandt andet leveret inventar til en stald med 2.000 køer, man mange af vore japanske kunder har besætninger på 50 - 100 køer, siger Tommy Wollesen.

EuroTier slutter den 18. november.