Abonnementsartikel

Samson Agro viser på Agromek den nye PG II-gyllevogn.

Samson Agro stoppede tidligere på året produktionen af de velkendte og meget udbredte PG-gyllevogne. Herunder også virksomhedens ubestridt mest solgte gyllevogn gennem tiden, PG 25. Til gengæld lancerede Samson Agro for kort tid siden to nye PG II gyllevogne: PG II 21 og PG II 25.

- Salget af de nye vogne er allerede gået i gang. Og det ser meget lovende ud, men vi vil selvfølgelig gerne vise en PG II 25 for vores danske og skandinaviske kunder på Agromek 2016. Vi har valgt en vogn med ejektor og SAP2 sugearm, da der også udstilles en PG II 27 med pumpetårn, fortæller Torben Larsen, Salgs- og Marketingchef hos Samson Agro og fortsætter:

- En SAP 2 sugearm kunne sagtens være interessant for enkelte danske eller skandinaviske kunder, som har et andet behov for fyldeløsninger, end vi traditionelt ser på disse markeder. Vi ser denne løsning anvendt på for eksempel det tyske og franske marked i stor stil.

Stjerner til gyllevogn

Den nye PG II 25 gyllevogn samt den nye 'retur til center'-funktion på Samson Agros kompakte pumpetårn.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

'Retur til center' er en funktion, der hjælper chaufføren med at styre pumpetårnet korrekt tilbage på plads oven på gyllevognen. Bommen og PG II 25 gyllevognen har fået to stjerner på Agromek, mens 'Retur til center' har fået en enkelt stjerne.

- Et flot resultat som vi er stolte af, da det viser, at vores produktudviklingsarbejde bevæger sig i den rigtige retning. Vi producerer maskiner, som sikrer vores kunder værdi med det samme. Når de køber maskiner hos Samson Agro risikerer de ikke at stå med nogle maskiner, der ikke holder i længden, fordi den nye teknologi ikke viste sig holdbar, eller den ikke kunne opfylde de fremtidige krav alligevel. Samtidig er det første gang i mange år, Samson Agro nyhedsanmelder på en udstilling, så vi er glade for de mange stjerner. Ikke mindst her på Agromek, hvor vores vigtige danske og skandinaviske kunder kommer, siger Torben Larsen.

Øget interesse

- Vi mærker en øget interesse for vores gyllevogne og nedfældere fra de udenlandske markeder. Der er i udlandet en øget fokus på, hvordan man opnår en optimal udbringning og udnyttelse af gylle. Og det er jo et emne, som der er en høj kendskabsgrad til i Danmark. Og denne viden kan vi sammen med vores maskiner bringe videre til de udenlandske gæster, siger han.

Ligesom ved seneste Agromek får Samson Agro besøg af flere delegationer af udenlandske gæster, der er inviteret af Agromek.

- Vi får blandt andet besøg af gæster fra Finland, Rusland og Kina, fortæller han.