Abonnementsartikel

LubriQ, der leverer professionelle smøresystemer, er for andet år i træk udnævnt til gazelle-virksomhed.

Ved dagbladet Børsens gazelle-arrangementer rundt om i landet hædres mange virksomheder, som både har stor vækst og en positiv bundlinje.

I dag, onsdag, foregik hædringen i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor en af virksomhederne var LubriQ, der har det danske agentur for Beka Baier & Köppel GmbH.

Gazelle-hæderen er dermed tilfaldet Bording-virksomheden to år i træk, og det vækker glæde hos folkene bag virksomheden, direktør Jens-Aage Jensen og daglig leder John Birkekær.

- Det er positivt og et tegn på, at vi gør noget rigtigt, siger Jens-Aage Jensen, mens John Birkekær siger, at der er priser, det var værre at få.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

11 medarbejdere

John Birkekær mener, at en af forklaringerne på LubriQs succes er, at der har været fokus på vigtige markeder og også, at der løbende er opdyrket nye markeder.

Fra begyndelsen i 2010 fik John Birkekær ansvaret for LubriQ og begyndte med en enkelt montør.

I dag er der 11 medarbejdere.

Fra begyndelsen var fokus på landbruget, og i dag er forretningen spredt ud over flere brancher som for eksempel entreprenør, industri, vindmøller, søfart samt fødevareindustrien.

Større potentiale

LubriQs eventyr begyndte med overtagelsen af Beka-agenturet fra en anden virksomhed, som arbejdede inden for lastbilbranchen.

- Beka mente, at der var et større potentiale uden for lastbilbranchen og ville derfor gerne have en samarbejdspartner, som formåede at komme ind i andre brancher, og det kan vi konstatere er lykkedes, siger John Birkekær.