Abonnementsartikel

Erfaren kandidat fra Vendsyssel stiller op til ny sektorbestyrelse. Fokus på økonomi, professionel ledelse og holdånd er tre af de kerneområder, som godsejer Jørgen Skeel vil bidrage med, hvis han bliver valgt ind til bestyrelsen for Økonomi og Virksomhedsledelse.

Det er en yderst erfaren kandidat, som har meldt sit kandidatur til den nye sektorbestyrelse for Økonomi og Virksomhedsledelse i det ny SEGES. Godsejer Jørgen Skeel fra Vendsyssel driver til daglig flere landbrug med planteavl og skovdrift både herhjemme og i udlandet samtidig med, at han besætter flere bestyrelsesposter. Blandt andet som formand for kartoffelstivelsesfabrikken AKV Langholt, næstformand i Hedeselskabet og bestyrelsesmedlem i EKF Danmarks Eksportkredit.

- Jeg er vokset op med landbrug, og har altid vidst, at det vil være en del af mit liv. Men i dag er det umuligt at drive landbrug, hvis man ikke også har et skarpt fokus på økonomi og ledelse. Derfor tog jeg i sin tid en uddannelse som agrarøkonom og derefter en HD i finansiering og kreditvæsen, siger Jørgen Skeel.

- I dag er det umuligt at drive landbrug, hvis man ikke også har et skarpt fokus på økonomi og ledelse,

Jørgen Skeel, kandidat til ny sektorbestyrelse

Holdånd vigtig

Hvis Jørgen Skeel bliver valgt ind i den nye sektorbestyrelse, vil han først og fremmest arbejde for, at der bliver skabt resultater i fællesskab. Udover økonomi og professionel ledelse, er holdånd nemlig også et af de områder, som Jørgen Skeel har været med til at skabe de største succeser. Sammen med sin nabo i Birkelse driver han et I/S, hvor udbyttet fra markerne bliver samlet og efterfølgende fordelt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er lykkedes os at skabe en enhed, hvor vi har forenet alle fordelene, så driften bliver så effektiv som mulig til gavn for alle parter. I den nye sektorbestyrelse bliver det også vigtigt at kunne se mulighederne i det moderne landbrug ? herunder med en digitalisering, som uden tvivl kommer til at give store fordele fremtiden, siger Jørgen Skeel.

Sikrer god rådgivning

Det er LandboNord som har indstillet Jørgen Skeel til sektorbestyrelsen for Økonomi og Virksomhedsledelse. Formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling, er ikke i tvivl om, at Jørgen Skeel vil gøre en positiv forskel i bestyrelsen, hvis han bliver valgt til posten ved afstemningen på Landbrug & Fødevarers delegeretmøde i Herning den 10. november.

- Det er utrolig vigtigt, at vi med den nye struktur i SEGES viser, at vi står rustet bedst muligt til den hverdag, som vi står op til hver morgen. Det betyder også, at det nye udvalg for Økonomi og Virksomhedsledelse ikke skal sammensættes for at drive politik og pleje særinteresser, men først og fremmest for at sikre, at alle danske landmænd får en solid, tidssvarende og kundeorienteret rådgivning. Det vil Jørgen Skeel være garant for, siger Niels Vestergaard Salling.