CNH Industrial, der står bag mærker som Case IH og New Holland, har tidligere meddelt, at koncernen har opkøbt landbrugsmaskindelen af Kongskilde. Opkøbet sker efter et kvartal med faldende omsætning for CNH, fremgår det af kvartalsregnskabet fra den store maskinkoncern.

I tredje kvartal af 2016 er omsætningen på landbrugsmaskiner faldet med tre procent i forhold til samme periode året før. Set over årets første ni måneder er omsætningen på landbrugsmaskiner faldet med 9,3 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Set over hele koncernen er omæstningen faldet med 1,7 procent i tredje kvartal af 2016. Når tilbagegangen for hele koncernen er mindre end tilbagegangen for landbrugsmaskiner, så skyldes det, at CNH Industrial har set en fremgang i omsætningen indenfor drivlinjer - herunder FTP - og entreprenørmaskiner.

Trods nedgangen i omsætningen i løbet af årets første ni måneder fastholder CNH Industrial forventningerne til årets resultat.

- Resultaterne af tredje kvartal er i tråd med vores forventninger. Trods en udfordrende efterspørgsel på markedet for landbrugsmaskiner, har vi været i stand til at øge vores overskudsgrad for kvartalet in segmentet som resultat af proaktiv kontrol med omkostninger samt øget efterspørgsel i Latinamerika, siger Richard Tobin, der er CEO hos CNH Industrial.