Fredag siger Grethe Jakobsen farvel og tak til kunderne i Ole Jakobsen Maskinforretning for mange års samarbejde, og samtidigt siger Svend Aage Jensen og Kurt Eg fra Brørup Traktor- & Maskincenter velkommen til de samme kunder, når der om eftermiddagen er reception i maskinforretningen i Ølgod.

Brørup Traktor- & Maskincenters overtagelse af Ole Jakobsen Maskinforretning har været en realitet et stykke tid, men først nu har parterne fundet plads i kalenderen til at markere overtagelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig med at Grethe Jakobsen siger farvel, skifter den kendte forretning navn til Ølgod Maskinforretning. Navneskiftet er en naturlig følge af ejerskiftet og ikke første trin i en større omvæltning.

- Vi har, som tidligere fortalt, ikke tænkt os at vende alting på hovedet. Vi har købt Ole Jakobsen Maskinforretning for at drive den videre i dens nuværende form, have stor fokus på at servicere de lokale kunder og kunderne fra Vandelområdet og så selvfølgelig udnytte de synergier, vi får ved at have to forretninger og endnu flere kolleger, fortæller de to nye ejere.

Ølgod Maskinforretning fortsætter da også som Deutz-Fahr og Zetor-forhandler og vil sælge de fleste redskabsmærker som hidtil. Det er mærker som Schuitemaker, Mandam, Holaras og Idrofoglia dukker sikkert også op på pladsen i Ølgod, for dem importerer Brørup Traktor- & Maskincenter selv.

Svend Aage Jensen har endnu ikke helt lagt sig fast på den endelige mærkestrategi mellem sine to forretninger.

- Det kommer vi til senere. Nu har vi lært vores nye kolleger at kende og er kommet godt i gang med driften. Så skal kunderne have sagt ordentligt farvel til Grethe og go'daw til os på fredag - og så skal vi i gang med de næste udfordringer, siger han.