Abonnementsartikel

Norwegian Agro Machinerys, der et datterselskab af Danish Agro, distribution af Claas i Norge er nu på plads.

Norwegian Agro Machinery er klar til at overtage distributionen af Claas per 1. oktober i år. Dygtige medarbejdere samt et effektivt og geografisk dækkende forhandlernetværk er nu på plads til at servicere de norske landmænd.

Norwegian Agro Machinery AS, der er et nyetableret selskab ejet af den danske grovvarekoncern Danish Agro, vil være ansvarlig for Claas importen til Norge. Forhandlerstrukturen vil bestå af 10-12 private forhandlere samt det traditionsrige norske selskab Lena Maskin AS, som Norwegian Agro Machinery overtog 1. september.

13 forhandlere

Følgende forhandlere er en del af den fremtidige Claas distribution i Norge:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lena Maskin AS, Trøndelag Traktor, Bergan Maskinsalg, Østfold Traktor, CF Maskin, OK Maskin Sør, Torland Maskin, Velde Maskin, Øye Maskin AS, Nærøysund Maskinsenter AS, Namdal Maskinsenter / Skogmo, AS Landmaskin samt Aasen Bil og Landbruk

Alle forhandlere er i fuld gang med omstillingen til Claas' produktportefølje i deres virksomheder. Fokus er på det rigtige setup omkring Claas-produkter samt øvrige produkter, som Norwegian Agro Machinery vil have i porteføljen.

CEO i Norwegian Agro Machinery AS, Jens Skifter, siger følgende om forhandlerstrukturen:

- Vi er meget glade for at have fundet en løsning med alle vores partnere, og vi oplever generelt en positiv indstilling fra alle som er involveret i den nye, moderne og Claas-fokuserede struktur, der vil bestå af mere end 20 afdelinger. Vores hovedfokus er, at den professionelle landmand i Norge, som er vant til Claas-kvalitet også fremover skal kunne få dette. Alle eksisterende og potentielt kommende Claas-kunder er hjertelig velkomne til at kontakte os for at høre mere om fremtiden, siger han.